.:: Black World ::.

لّبى قلبـك يا {زائر} مـنـور بـطلـتـكــ ~


    بسوبسه عى الطريقه المصريه

    شاطر
    avatar
    black dengar
    بلاڪي مجتهد
    بلاڪي مجتهد

    عدد المساهمات : 107
    النقاط : 17713
    الـتقـيم : 63
    العمر : 23
    البـلـد : k.s.e
    انثى

    بسوبسه عى الطريقه المصريه

    مُساهمة من طرف black dengar في الأربعاء 9 ديسمبر - 13:49

    المقادير


    900جم سميد سايب مش اللي بيجي اكياس للبسبوسه جاهز



    450جم سكر
    300جم ماء
    125 جم شربات تقيل
    75جم جوز هند


    2 م سمن بلدي او بقري معلب
    كيس فانيلا




    المقادير موضحة في الصورة







    وده الميزان اللي استخدمته للي تحب تعرف







    الخطوات كما في الصور
    سهله جدا وهي خلط الكونات كلها معا






    وشوفوا قوامها بعد التقليب بتكون زي المرمله







    الصور موضحه القوام











    وطبعا لكي حرية الاختيار بتركها ساده او اضافة لوز او بندق للوجه انا افضل البندق ودي الصوره بعد اضافته







    وتدخل فرن 160 درجه لمدة نص ساعه


    وده شكلها بعد ما طلعت من الفرن





    وطبعا بنسقيها بالشربات (القطر) وهو ساااااااااخن يعني الاتنين سخنين بهذا الشكل






    وشوفوا مستوى الشربات فوق البسبوسه او ارتفاعه وطبعا انا غطيتها وتركتها ليله


    كامله لتتشرب القطر وعلى فكره لما بتبات بتكون اجمل في الطعم






    صوره اخرى للتوضيح






    ودي صورتها بعد التقطيع طررريه ودايبه ولذيذه اممممم












    وده صور بتبين عملي لها سابقا















    الشربات او القطر


    1كجم سكر+1كج او ليتر ماء +كيس فانيلا


    يرفعوا على النار وبمجرد الغليان نعصر نصف ليمونه ونتركه يغلي


    avatar
    dσdyღcнαи
    مشرفة عالم الأنمي
    مشرفة عالم الأنمي

    عدد المساهمات : 329
    النقاط : 18896
    الـتقـيم : 351
    العمر : 24
    البـلـد : K.S.A
    انثى

    رد: بسوبسه عى الطريقه المصريه

    مُساهمة من طرف dσdyღcнαи في الجمعة 11 ديسمبر - 0:44

    :: مشكووووورة والله يعطيك الف عافيه

    ع الموضوع الحلو والرائع ماقصرتي ...

      الوقت/التاريخ الآن هو الثلاثاء 18 ديسمبر - 21:04